Un tânăr de 21 de ani a făcut 300 milioane de lei vechi postând mesaje mincinoase pe Internet

Tânărul are vârsta de 21 de ani şi este din Buzău. A găsit o metodă “ingenioasă” de a face bani mulţi pe Internet, fără să se gândească la consecinţele ce vor urma, scriu cei de la stirileprotv.ro

Poliţiştii din Târgovişte i-au pus cătuşele tânărului, după ce a înşelat mai multe persoane din Dâmboviţa, pe care le-a păcălit că are de închiriat o cabană pentru Revelion, pe Valea Prahovei.

Tânărul buzoian, posta pe un site de anunţuri câteva poze cu o cabană de la munte pe care dorea să o închirieze, pentru cei care doreau şă-şi petreacă Sărbătorile de Iarna într-un cadru natural, apoi aştepta să fie contactat de clienţi. Individul le cerea un avans de 3.000 de lei ca să rezerve cabana.

După ce primea banii, nu mai răspundea însă la telefon, aşa reuşind să ducă de nas mai multe persoane, care i-au virat în total aproape 30.000 de lei, ca să nu rateze oferta.

Aşa au realizat şi oamenii că vor rămâne, de fapt, acasă de Anul Nou, pentru că totul fusese o păcăleală. Păgubiţii au depus însă plângere.

Procurorii nu au cerut arestarea preventivă a tânărului. Acesta a fost plasat sub sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro