Te-ai uitat, ai linia banilor în palmă? Iată ce înseamnă acest lucru …

Cu toţii căutăm informaţii despre cât de bine o vom duce cu banii în viaţa noastră. Fiecare dintre noi se pare că avem aceste informaţii în palmă. Linia banilor din palmă îți oferă infirmații legate de situația ta financiară de-a lungul vieții. Află unde se găsește această linie și ce semnificație are, scriu cei de la teotrandafir.com

Ai linia banilor în palmă? Iată ce înseamnă asta

Linia banilor se află în palmă, sub degetul mic. Sub vârsta de 30 de ani poate fi găsită în palma stângă. Este o linie verticală, subțire. Aceasta coboară spre zona încheieturii. Rareori aceasta este cât palma de lungă. După vârsta de 30 de ani, această linie a banilor apare în palma dreaptă.

Linia dreptă, chiar dacă nu este foarte lungă, înseamnă că nu vei avea probleme financiare. Vei avea un trai confortabil și nu vei fi pus în situația de a suferi pierderi financiare importante. Moștenirile de familie te pot ajuta să ai un astfel de trai lipsit de griji financiare. De asemenea, cariera poate contribui la această stabilitate financiară. Poți avea un loc de muncă bine plătit și stabil, motiv pentru care nu ai de ce să îți faci griji în privința banilor.

Linia șerpuită arată că ești o persoană care se descurcă în viață. Nu trebuie să îți faci griji în privința banilor. Poți face bani de pe urma ideilor pe care le ai sau de pe urma propriilor afaceri. De asemenea, pentru că ești o persoană cu noroc la bani, nu este exclus să câștigi anumite sume importante. Însă, banii vin și dacă investești anumite sume în diferite afaceri. Trebuie să știi că dacă linia banilor este șerpuită, nu este exclus să treci și prin perioade mai dificile, în timpul cărora să pierzi sume mari.

Linia întreruptă înseamnă că nu vei avea noroc de bani în viață. Chiar dacă vei avea noroc de bani, nu vei avea niciodată sume fabuloase, care să îți permită să ai o viață de lux. Locul de muncă nu îți va aduce câștiguri însemnate.

De ce e bine să pui o monedă de 50 de bani într-un colț al casei

Când vine vorba despre partea financiară, atunci când vă achiziționați o casă nouă sau când închiriați sau cumpărați încăperi pentru birourile de la muncă este bine să vedeți care este cel mai îndepărtat colț din stânga intrării și acolo să așezați o monedă pe care să fie inscripționată cifra „5”.

Acela va fi colțul banilor, iar moneda, potrivit tehnicilor feng-shui, va atrage după sine multă prosperitate din punct de vedere financiar.
Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul teotrandafir.com