TREI CUTREMURE s-au PRODUS în această DIMINEAȚĂ, în România

Institutul Național de Fizică a Pământului a anunţat că în această dimineață, pe teritoriul României, s-au produs trei cutremure, scriu cei de la evz.ro

Două cutremure au avut loc sâmbătă dimineaţa, unul în regiunea seismică Vrancea, pe teritoriul judeţului Buzău şi, respectiv, iar celălalt în judeţul Galaţi.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter s-a produs, sâmbătă dimineaţa, în Buzău, fiind al treilea seism produs în acest judeţ în 24 de ore. Seismul s-a produs la ora ora 8.48, la o adâncime de 91,2 km.

Primul seism, de 2,2 grade pe Richter, a fost înregistrat la ora locală 5:20, la adâncimea de 13,5 kilometri. Cel de-al doilea cutremur, cu magnitudinea de 3,3 grade pe Richter, a avut loc la ora 8:48 la adâncimea de 100 de kilometri. ​

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea de 2,2 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă dimineaţa, la ora 5.20, în Moldova, judeţul Galaţi, la o adâncime de doar 13.5 kilometri. Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Tîrgu Bujor (24 km), Tecuci (31 km), Bereşti (33 km), Bîrlad (40 km), Galaţi (53km).

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe  evz.ro, şi jurnalmm.ro