Mihai Caldararu, presedintele MicNew, a fost internat de urgenta la spital

Mihai Caldararu trece prin momente dificile in acest moment, întrucât a ajuns la spitalul de urgenţă. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, in data de 26.01.2018 in jurul orelor 12, fiind bolnav de gastrita.

In prezent, Mihai Caldararu este sub atenta supraveghere a doctorului Ionut Negoi, care il tine sub observatie si din cauza unei bacterii periculoase, problema descoperita dupa internare.

”Din cauza stomacului si a gatului sunt internat, acum cateva zile mi-a fost rau si am simtit ca trebuie sa ma internez de urgenta. De vineri sunt internat, insa doctorii mi-au spus ca nu e posibila plecarea din spital cat mai repede pentru ca sunt probleme grave ” a declarat Mihai Caldararu pentru Gazeta Mondena TV.

Mihai Caldararu s-a facut cunoscut datorita emisiunilor de televiziune in care a fost invitat, dar si a povestii lui de viata destul de tragice. Printr-o ambitie de nemasurat, acesta a reusit sa devina jurnalist de investigatie, a infiintat Asociatie MicNews, iar prin intermediul campaniilor umanitare desfasurate, a reusit sa aduca bucurie in sufletul a sute de copii, batrani, dar si familiilor nevoiese care aveau nevoie urgenta de un sprijin pentru a iesi din impasul in care se zbateau.

Redactia stirideactualitate ii doreste insanatosire grabnica si tot binele din lume!

loading...