Secretul de la Renault! Noul SUV Dacia Duster va fi lansat în anul 2018 – VIDEO

Nu este niciun secret că cei de la Renault au rupt “gura târgului” cu modelele de Dacia, mai ales dacă vorbim de modelul Dacia Duster. Modelul s-a vândut în România, dar a avut zeci de mii de clienţi în mai toate ţările de pe mapamond, scriu cei de la rnl.ro

În anul 2010, director general al Renault Commercial Roumanie (RCR), abia dacă vorbea de noul concept Duster, care va răsturna toate pronosticurile de pe pieţele din străinătate.

Deja de ceva timp, Dacia a început să nu mai fie chiar maşina tipic românească pe care ţi-o cumperi dacă nu ai bani să iţi iei altceva. Noile modele lansate dar şi raportul calitate-preţ, i-au adus un plus de valoare, astfel se face că, Dacia este una dintre cele mai vândute maşini pe multe dintre pieţele mapamondului.

Noul model Duster însă este unul ieşit parcă din tipare. Acesta are un design cu totul diferit de ceea ce am văzut până în momentul de faţă.

A doua generaţie a SUV-ului Dacia Duster va fi lansată la începutul anului 2018, a declarat Hakim Boutehra, director general al Renault Commercial Roumanie (RCR).

loading...

„Pregătim lansarea unei noi generaţii Duster. Este vorba despre un model complet nou, ale cărui vânzări ar putea demara în România, în ianuarie 2018”, a declarat Hakim Boutehra.

Până atunci, însă, actuala generaţie Duster va primi o noutate importantă: versiunea cu transmisie automată în configuraţia Dacia Duster dCi 110 EDC 4×2.

Sursă VIDEO: fulltimespy Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul rnl.ro