Trei români au golit de peşte un lac din Italia, folosind cabluri electrice, iar alți doi români au fost prinți în flagrant la braconaj, în Spania.

Aproape în fiecare zi, românii noştri ţin prima pagina a publicaţiilor din străinatate. De foarte multe ori, subiectele sunt negative în privinţa cetăţenilor veniţi din îndepărtata Românie. De curând, romanii au ajuns iar pe prima pagina a ziarelor din Spania, în calitate de eroi negativi, scriu cei de la infostiri.net

Doi români au șocat autoritățile din Segrià – regiunea Catalonia – după ce au fost prinși braconând în Rezervația Naturală Utxesa din provincia Lleida, relatează www.segre.com.

Asupra celor doi români care au montat plase de pește pe o lungime de un kilometru s-au descoperit aproape 2 tone de pește din 421 de specii diferite, un adevărat record, potrivit presei.

Cei doi români sunt suspectați că fac parte dintr-o rețea de braconieri care ducea peștele la vânzare în Europa de Est și Centrală.

În urmă cu câteva săptămâni, trei braconieri de origine română au fost reţinuţi după ce au pescuit toată noaptea în zona protejată Parco del Mincio din regiunea Mantova, Italia.

loading...

Oamenii au golit practic de peşte lacul Inferiore, în zona digului Masetti, potrivit administraţiei parcului, pescuind cu cabluri de curent.

Cititi mai multe informatii despre comunitatea romanilor din strainatate pe portalul infostiri.net