INCREDIBIL! Blestemul clopotului îngropat la Mănăstirea Chiajna face noi victime! Crime, dispariţii stranii şi boli groaznice…

Acest articol este destinat celor care cred cu adevărat în fenomenele paranormale care se petrec lângă noi în fiecare zi. De multe ori nu ne dăm seama de energiile negative care ne lovesc, dar sunt momente care ne fac să analizăm fiecare fracţiune de timp, pentru a afla adevărul. De-a lungul anilor, au apărut cele mai înfiorătoare legende ale Capitalei şi toate se învârt în jurul ruinelor Mănăstirii Chiajna din Giuleşti-Sârbi. Crime, dispariţii stranii şi boli groaznice – toate au fost puse de localnici pe seama bisericii abandonate, în ultimele două secole, imediat după ce a fost construită.

O nouă tragedie a blestemului din Mănăstirea Chiajna era să se întâmple de curând. Se pare că solista Lenna şi George Bursuc erau să cadă în tragedia de a se lupta cu blestemul. Aceştia au filmat în zori un videoclip care pare să fie unul de succes.

Solista Lena ne povesteşte cele întâmplate la Mănăstirea Chiajna: ”Am filmat pe seară un videoclip împreună cu colegul meu Gogu Bursuc dar se pare că amk avut parte numai de pâţanii, numai în rău ne-a mers… O colegă de-a noastră care era cu chitara s-a dus să stea la maşina pentru că era foarte frig, după care nu a mai durat mult şi a picat într-o gropă de 2 metri şi a ţipat. Noroc cu colegul meu Bursuc că a săltat-o de mâini pentru că era înghiţită de pământ. Roxana trăieşte traume şi ne-a mulţumit că încă există în viţă ” a declarat Lenna pentru Gazeta Mondena TV.

Contactaţi, colegii solistei de muzică Lenna, ne-a povestit despre tragedie. Cântăreţul de manele Gogu Bursuc a povestit despre tragedia de la Mănăstirea Chiajna: ”E cumplit ceea ce sa întâmplat la filmarile noastre, nu am crezut că este adevărat despre ceea ce se vorbeşte de această mănăstirea, aşa cum a vorbit Lenna despre cele întâmplate. O colega de-a noastră care era cu chitara, a ţipat foarte tare şi mi-a cerut ajutorul, vă daţi
seama că această fată şi acum trăieşte o traumă din cele întâmplate” a declarat Gogu Bursuc despre tragedia cumplită de la Mănăstirea Chiajna.

Aşadar am contactat-o şi pe Roxana, tânara care a căzut într-un gol imens al cimitirului, însă ea susţine că niciodată nu s-a întâmplat în timpul videoclipurilor, să păţească aşa ceva, ”Am rămas şocată de cele întâmplate, vă daţi seama dacă nu strigam după ajutor, pământul mă înghiţea?” a declarat tânăra Roxana.

loading...

CIMITIRUL BLESTEMAT FACE DIN CE IN CE MAI MULTE VICTIME

Umbre ciudate

Crime şi fantome, toată lumea ştie despre ele că s-ar fi întâmplat aici, dar foarte puţini au văzut cu ochii lor. Nu şi Constache Tătaru, un barbat de-o vârstă venerabilă, care se poate jura că ceea ce a văzut nu e rodul imaginaţiei lui.

„Acum mulţi ani, când eram mai tânăr, treceam cu căruţa pe lângă mănăstire într-o noapte şi am văzut mai multe umbre pe pereţii din exterior. Mi-a îngheţat sângele în vene de frică. Nu am mai trecut pe-acolo multă vreme, dar apoi a trebuit să reiau traseul, obligat-forţat, ca să ajung la groapa de gunoi, de unde mai adun şi eu fiare vechi”, ne-a mărturisit, sigur pe el, bătrânul. Fiecare crede ce vrea, numai că oamenii de aici sunt sceptici în privinţa găsirii adevărului …

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul gazetamondenatv.ro Sursă VIDEO: Lenna Horvath

https://youtu.be/Kmf7CBaxxQg