Caz ŞOCANT în Spania! O fetiţă de 11 ani a născut un bebeluş conceput cu fratele ei de 14 ani

Povestea fetiţei din Spania este una de-a dreptul fantastică şi a pus pe jar autoritățile din Spania. Într-una din zilele trecute, copila a ajuns la spital după ce s-a plâns de dureri mari de stomac, scriu cei de la libertatea.ro

În tot acest timp, fetița nu a știut ce i se întâmplă atunci când a intrat în durerile facerii. Aceasta se tot plângea părinţilor că are foarte mari dureri de stomac, iar în ziua de vineri a fost dusă la spitalul Virgen de Arrixaca din orașul Murcia, sud-estul Spaniei.

Medicilor din spital nu le-a venit să creadă faptul că, părinții celor doi minori nu știau nimic despre sarcină, crezând că ea suferă de probleme intestinale. Copila era însă gravidă și a născut însă un băiețel perfect sănătos.

Poliția acum vrea să stabilească circumstanțele în care s-a întâmplat incestul și vor apela la teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatăl nou-născutului. De asemenea, autoritățile trebuie să stabilească dacă relațiile sexuale dintre cei doi frați minori au fost concensuale.

Băiatul, care atunci când sora sa a rămas gravidă avea 13 ani, nu va suporta rigorile legii deoarece este minor, potrivit unor susrse apropiate anchetei.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul libertatea.ro