VIDEO – Un român a venit de la munca din Belgia fără să-şi anunţe soţia. Aceasta era cu amantul în pat, tocmai terminase “munca”

Un român curajos şi destul de bine intenţionat, şi-a prins nevasta în pat cu amantul. I-a filmat şi apoi i-a pus pe Facebook … 

Un bărbat plecat la muncă în Belgia şi-a prins nevasta în pat cu altcineva, din discuţii se pare ca cei doi se cunoşteau foarte bine.

Întors în ţară, un român a avut parte de o surpriză neplăcută, când a ajuns acasă, în dormitorul lui se afla soţia, în ipostaze intime cu… Corneluş. Şocat de ceea ce vede, a scos telefonul şi a început să filmeze tot momentul, cerându-i explicaţii soţiei sale, care nu recunoştea absolut nimic, scriu cei de la cancan.ro

Soţia se ţinea tare şi nu recunoştea nimic din cauza faptului că apucase să se îmbrace, cu toate că amantul era dezbrăcat complet.

“Aşa se face, zi-mi, aşa se face? Ştiai că vin? În faţa mea acum te f**i, ai auzit? Ia zi Corneluş, este adevărat ce te-am întrebat? Adu-i un pahar de apă. Este adevărat, draga mea? Copiii ce face, închişi în cameră? Deci, casă făcută de mine, tot făcut de mine… Ştiai că sunt acasă, că am ajuns în ţară?”, o întreba întruna bărbatul.

loading...

Fata a rămas în pat şi asculta tot ceea ce îi reproşa bărbatul ei, însă susţinea vehement că nu s-a întâmplat nimic între ea şi Corneluş. “Nu fac nimic! Vezi că fac ceva? De ce mă filmezi acum?”, a fost răspunsul tinerei.

“Te filmez ca să te pun pe Facebook. Uite nevasta mea, bărbatu’ plecat la muncă în Belgia şi ea ce să facă, se arde… cu cine? Mai devreme te-ai fu**t, draga mea! Hai, stai acolo, iubiţi-vă, sărutaţi-vă”, a conchis bărbatul înşelat.

Dacă aţi urmărit filmarea, puteţi trage şi voi concluziile faţa de cei vinovaţi … oricum, astfel de cazuri sunt reale şi fac parte din viaţa noastră …

Sursă VIDEO: Viral Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro

https://youtu.be/IxuOM6_rpiU