CAZ ŞOCANT! O mamă a plecat o săptămână să se distreze cu prietenii, lăsându-şi copilul mic singur în casă. Ce s-a întâmplat cu micuțul?

Întâmplarea tragică vine tocmai din îndepărtata Rusie, acolo unde o mamă în vârstă de doar 17 ani şi-a lăsat copilul să moară de foame, ca să poată petrece alături de prietenii săi, scriu cei de la dailybreak.ro

Tânăra se numeşte Viktoria Kuznetsova, de 17 ani, este din Rostov, Rusia, şi a mărturisit în faţa instanţei că şi-a lăsat copilul în casa pe care a încuiat-o, apoi a mers să se vadă cu prietenii săi.

Fata a povestit că a putut face asta abia după ce soţul ei a plecat în deplasare, el fiind militar, scrie Daily Mail. A petrecut întreaga săptămână cu prietenii săi, în timp ce copilul a murit de foame în locuinţă. Acesta a mărturisit că s-a întors o singură dată acasă, pentru a-i da câinelui apă.

”Cauza morţii lui Egor, un bebeluş de nouă luni, a fost deshidratarea şi înfometarea”, a spus judecătorul de caz.

În urma procesului s-a stabilit de către judecătorii de caz, că Viktoria Kuznetsova este vinovată de moartea bebeluşului şi a primit o pedeapsă de şase ani şi jumătate de închisoare.

Citiţi mai multe informaţii despre acest subiect pe The Sun si alte publicatii internationale.