A fost odată … şi SCANDAL în familia Deliei! Cântăreața și-a făcut bagajele şi a vrut să plece de acasă …

Ca orice adoloscent şi Delia a trecut şi prin momente mai puţin plăcute în viaţa ei. Mama ei, Gina Matache, a recunoscut într-un interviu dat celor de la Taifasuri.ro că între ea şi Delia au existat conflicte ca în cazul tuturor adolescenților, acestea fiind puse de vârsta prea mică, dar şi a problemelor ivite atunci când a apărut prima iubire.

Artista a avut un moment în care a vrut să plece de acasă, pentru a se muta la iubitul ei de atunci, mărturisește mama cântăreței.

Astăzi, Gina Matache îşi aduce aminte cu drag de acele momente “rebele” din viaţa Deliei, dar acum are doar cuvinte de laudă față de fiica ei, despre care spune că a fost o fata cuminte, scriu cei de la evz.ro

„N-a fost rebelă în copilărie. A avut un singur moment când a vrut să se mute cu prietenul său şi nu ştia cum să-mi spună. A căutat ea un motiv de ceartă ca să plece de acasă. Am surprins-o făcându-şi bagajele şi i-am zis: „Măi, dacă tot vrei să pleci, de ce nu-mi spui mie, că te ajut eu să-ţi duc bagajele!”. Şi m-a privit nedumerită”, a precizat Gina Matache, intr-un interviu pentru revista Taifasuri.

„N-a avut timp să fie rebelă, pentru că meseria nu i-a permis. Studiind la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” pian şi flaut, trebuia să exerseze mereu, altfel îşi pierdea îndemânarea. Nici în vacanţe nu făcea pauze de la studiu. Apoi a început perioada cu trupa N&D. Nu prea a făcut năzbâtii, dar ţin minte că am plecat odată de acasă şi a chemat toţi copiii din bloc să petreacă la noi. Când ne-am întors am altoit-o şi eu, şi taică-su. Aia a fost singura ei petrecere, că nici acum nu face”, a mai spus mama Deliei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro