Cum va arăta lumea în 2030? Un tânăr “călător” s-a întors în timp şi ne dezvăluie ce se va întâmpla cu OMENIREA …

Majoritatea dintre noi, suntem foarte interesaţi atunci când vine vorba despre ce se va întâmpla cu OMENIREA în viitorul apropiat. Pentru a găsi adevărul, căutăm cu nesaţ în scrierile celor care fac horoscopul, în ale celor care citesc cărţile sfinte şi de ce nu, ascultăm predicţiile unor oameni care susţin că ştiu ce se va întâmpla cu noi.

Un călător în timp, care spune că este din viitor, a trecut printr-un test de detectare a minciunilor după ce a afirmat că Donald Trump va fi reales și inteligența artificială va conduce lumea în viitor, scriu cei de la a1.ro

Într-un videoclip postat pe YouTube, bărbatul, care nu și-a dezvăluit identitatea susține că și-a riscat viața să călătorească înapoi în timp.

Printre predicțiile sale se afirmă că roboții Google Glass se vor răspândi pe tot globul. De asemenea, tehnologia se va dezvolta până la punctul în care va putea conduce în mod independent o casă, potrivit Daily Mail.

Bitcoin va fi din ce în ce mai popular, dar banii, în stare fizică, vor fi în continuare în uz.

loading...

În 2030, el spune că președintele american este o figură misterioasă numită Ilana Remikee.

El sugerează, de asemenea, că încălzirea globală va determina creșterea temperaturilor în America de Nord în timp ce Europa se va răci. Oamenii vor ajunge pe Marte în anul 2028 și, în același an, vor fi descoperite și călătoriile în timp.

Sursă VIDEO: ApexTV Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro