Tragedie fără margini! A murit Petronela, avea doar 9 anişori – părinții au refuzat să o trateze împotriva cancerului …

Cazul lui Bianca Petronela Nedelcu este unul deosebit de grav. Fetiţa era bolnavă de cancer, iar părinţii s-au încăpăţânat să refuze tratamentul dat de medicii specialişti, scriu cei de la jurnaldinromania.ro

“Din păcate, fetiţa a decedat. (…) Durata ei de viaţă fusese estimată de specialişti undeva între două şi şase luni. Fetiţa a fost diagnosticată cu cancer la vârsta de doi ani. Ea a ajuns la aproape 10 ani acum, înainte de a deceda”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi, Tiberiu Bataş.

Petronela a fost diagnosticată cu cancer la rinichi şi avea metastaze pulmonare. În ultimii ani a fost operată de mai multe ori.

Părinții fetiței au refuzat la un moment dat tratamentul împotriva teribilei maladii. Cei de la DGASPC chiar au obținut o hotărâre judecătoarească care i-a obigat pe părinți să accepte tratamentul Petronelei.

Cu toate acestea, ei nu au fost acuzaţi de neglijarea nevoilor fetiței, au colaborat cu medicul de familie şi au asigurat tratatmentul medicamentos al copilului.

loading...

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnaldinromania.ro