Un băieţel de nouă anişori, bolnav de cancer, a luptat cu boala până s-a născut surioara lui. A spălat-o, a ţinut-o în braţe ca un frate mai mare, apoi şi-a dat ultima suflare…

Scene teribile s-au întâmplat într-o familie care avea un băieţel bolnav de cancer în fază terminală, unde medicii nu i-au dat prea multe zile de trăit. Băieţelul se numea Bailey Cooper şi a reuşit să demonstreze că iubirea necondiționată și ambiția, pot opri timpul în loc, scriu cei de la dailybreak.ro

Băiatul și-a dorit cu orice preț să-și cunoască surioara, încă nenăscută, astfel că a luptat cu boala până în ziua în care a avut șansa să o țină în brațe. Fetița a fost botezată Millie, așa cum și-a dorit fratele ei.

Când micuța s-a născut, Bailey s-a comportat exemplar. A ținut-o în brațe, a spălat-o și a mângâiat-o.

În ajunul Crăciunului, Bailey și-a luat rămas bun de la părinții lui și de la sora mai mică, de-abia născută, spunându-le atât: „Aveți voie să plângeți doar 20 de minute”.

„Nu am crezut că va rezista atât de mult, dar era determinat să o întâlnească pe Millie. La sfârșitul lui noiembrie, s-a născut Millie. A îmbrățișat-o și a făcut tot ce ar face un frate mai mare: a schimbat-o, a spălat-o și i-a cântat”, a povestit mama sa, Rachel, potrivit Daily Mail.

loading...

„A știut că nu va fi aici de Crăciun, dar am încercat să facem împreună lista de Crăciun. A spus că nu vrea, dar l-am încurajat. La 11.45, în Ajunul Crăciunului, eram lângă el. Am știut că nu va dura mult. I-am spus: „E timpul să pleci Bailey. Stop”. În momentul în care am spus stop, și-a dat ultima suflare și o ultimă lacrimă i-a căzut din ochi. A fost liniștit”, a spus mama, potrivit honey.nine.com.au.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul dailybreak.ro