O femeie de 37 de ani a fost îngropată de vie timp de 11 zile, după ce fusese declarată moartă

Povestea aceasta a făcut înconjurul lumii din cauza gravităţii ei. Mai bine spus, Rosangela Almeida dos Santos, în vârstă de 37 de ani a fost îngropată de vie. Femeie a fost internată la sfârşitul lunii ianuarie 2018, la Spitalul Do Oeste din Barreiras (Brazilia), a stat timp de o săptămână, acuzând stări de oboseală severă, înainte să „moară”.

Conform înscrisului din certificatul ei de deces, aceasta a murit din cauza „șocului septic”, după ce a suferit două stopuri cardiace. Rosangela, care era căsătorită și nu avea copii, lua medicamente anticonvulsive, ca pe o cale de combatere a vrăjilor pe care considera că le suferise încă de la vârsta de șapte ani, scriu cei de la libertatea.ro citând unilad.co.uk.

Santos a fost îngropată în ziua de 29 ianuarie 2018, la o zi după ce a fost declarată oficial moartă la spital (28 ianuarie).

Cetăţenii care locuiau lângă cimitirul Senhora Santana din Riachao das Neves, au auzit țipete din mormântul ei, fiind înhumată într-un cavou.

Speraţi, aceștia au alertat familia femeii abia pe 9 februarie, ceea ce înseamnă că a fost îngropată în viață timp de cel puțin 11 zile.

loading...

După ce au fost anunţate, rudele ei s-au prezentat imediat la mormânt si au scos-o din criptă. Din primele momente, acestea şi-au dat seama că ruda lor a avut o moarte groaznică, deoarece trupul fără viață al lui Santos era într-o poziție diferită de ceea în care a fost așezat inițial, iar capacul sicriului fusese împins în sus.

Avea sânge și leziuni la încheietura mâinii și pe frunte, ceea ce indica faptul că a încearcat să iasă. Mai mult, acesta era cald, cu leziuni proaspte. Așadar, au fost la un pas să o salveze…

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul libertatea.ro