Caz INCREDIBIL în Italia! Un român a furat o butelie de la patron ca să se încălzească. A fost prins şi bătut cu patul puștii, pumnii și picioarele

Un tânăr muncitor român din Vittoria a fost bătut cu patul puștii, cu pumnii și picioarele de patronul său pentru că furase o butelie de gaz să se încălzească, scrie cei de la presa locală, scriu cei de la observator.tv

Bătăuşul este Rosario Dezio de 41 de ani, consilier local în Vittoria şi a fost arestat de polițiști, după românul nostru l-a acuzat de agresiune, răpire și uz de armă.

Potrivit presei locale, în urmă cu câteva nopți, doi români, angajați la o firmă a lui Dezio, au furat o butelie de gaz ca să se încălzească, pentru că le era foarte frig.

În timp ce fugeau cu butelia, patronul Rozario Denzo i-a prins si l-a atacat pe unul dintre ei bătându-l cu pumnii și picioarele, dar și cu patul unei puști. Celălalt român a reușit să se ascundă.

Pentru a le da o “lecție”, proprietarul firmei a luat un pistol (pentru care avea permis) și a tras mai multe focuri de armă, băgând spaima în cei doi. În momentul în care Dezio și-a reîncărcat arma, românii au reușit să fugă și să se ascundă într-o cabană abandonată.

loading...

Tânărul bătut a fost găsit în stare de șoc și cu vânătăi pe tot corpul de către serviciile medicale chemate la fața locului. Rosario Dezio este, în prezent, arestat la domiciliu.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv