La 26 de ani, o mamă a cinci fetiţe, a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Fetele au rămas singure şi îşi vor vedea mama doar în fotografii

Nimic nu este mai important decât sănătatea. Tinereţea fiecăruia dintre noi, ne face să ne dorim lucruri materiale scumpe, numai că în jurul nostru, există oameni tineri care ne roagă să le întindem o mână de ajutor. O tragedie fără margini, a avut loc în sânul unei familii din Vaslui. O mamă a cinci fetiţe cu vârste cuprinse între şapte luni şi opt ani, s-a stins din viaţă în urma unei lupte grele cu o boală necruţătoare, scriu cei de la portalul pentruinima.biz citând stirilekanald.ro

Tânăra mămică Laura, avea 26 de ani şi din luna august se lupta cu leucemia acută. Atunci a început o luptă grea pe care, din pacate, a pierdut-o. Deşi a cerut ajutor pe reţelele de socializare, Laura nu a primit nimic şi, în cele din urmă, a murit, iar în urma ei au rămas cinci fetiţe frumoase ca razele soarelui.

„Bună seara, mă numesc Ionescu Laura Georgiana şi sunt în Iaşi, la spitalul Regional de Oncologie. Am 26 de ani şi cinci fete care tânjesc acasă după mine şi eu n-am nicio putere. Medicii nu-mi dau un rezultat şi îmi spun că niciun tratament nu îşi face efectul. Eu sufăr şi mă dor toate. Vreau să vă rog, ca şi până acum, dacă puteţi să donaţi sânge şi trombocite să pot să merg mai departe. Vă mulţumesc şi vă aştept la centrul de transfuzii Iaşi.”, este unul dintre ultimele mesaje transmise de Laura.

La scurt timp, tânăra mămică s-a stins din viaţă, iar în urma ei a rămas o durere nemărginită.

„Stau şi mă gândesc ce scurtă e viaţa şi ce nedreaptă e cu unele persoane. Stau şi mă întreb de ce a luat-o Dumnezeu pe Laura. Cu ce a greşit această fiinţă? Această femeie, această mamă? Era un om minunat, avea o familie frumoasă, fericită, avea tot ce îşi dorea. Toata lumea a rămas fără cuvinte că a plecat dintre noi. Suntem părinţi, avem copii şi ne doare sufletul când ştim că acele cinci prinţese au rămas fără mamă. E dureros. Dumnezeu să o ierte”, a scris pe Facebook Ionuţ, un apropiat al Laurei.

loading...

Citiţi alte informaţii interesante pe portalul pentruinima.biz