O tânără prezentatoare de meteo şi-a asigurat “FUNDULEŢUL” pentru a acoperi “orice daună” – Galerie FOTO INCENDIARĂ

Nu este o glumă proastă, tânăra a observat că datorită “funduleţului ei bombat” are un succes enorm şi a trecut la asigurarea lui. Firma i-a cerut să achite suma de 80.000 de euro pentru ca posteriorul să fie asigurat de “orice risc”, scriu cei de la observator.tv

Despre tânăra putem spune că se numeşte Sol Perez şi este prezentatoarea de la meteo a canalului argentinian de sport Tyc din Argentina. Aceasta are peste 2,5 milioane de fani pe contul ei de Instagram, iar vârsta de doar 24 de ani şi frumuseţea posteriorului, o face să fie în topul celor mai frumoase dive din ţara ei natală.

Potrivit ziarului The Sun, tânăra e atât de populară, încât mulţi bărbaţi au întârziat la serviciu, pentru că i-au savurat buletinele meteo.

Sol obişnuieşte să posteze frecvent în social media fotografii care îi scot în evidenţă formele trupului, iar pozele strâng o mulţime de like-uri.

Sol Perez, nu se plânge însă de bani, şi nu din ocupaţia sa principală, de a prezenta meteo.

loading...

Recent, a primit un cec de peste 250 de mii de Euro, pentru apariţiile sale pe scena unui show foarte popular în Argentina, La Isla Encantada.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv