Tânăr român de 29 ani, găsit mort în Italia! Mama băiatului face un apel disperat: “Ajutaţi-mă să îl duc acasă!”

O familie din Petroşani – România, trece prin momente foarte dificile în aceste momente. Unul dintre cei 12 copii a fost găsit spânzurat în locuința. Tânărul se numea Viorel Braha, avea 29 de ani şi locuia în localitatea Ostia, lângă Roma, scriu cei de la observator.tv

Andreea Braha, mama îndurerată, cere ajutorul pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit al fiului ei, cheltuielile de repatriere fiind peste puterile financiare ale familiei.

“Dragi prieteni virtuali. Vin cu rugămintea la dumneavoastră de a ajuta o mamă disperată de a-și aduce în România fiul găsit mort în Italia, pentru a-l înmormânta. Provine dintr-o familie săracă și nu pot strânge suma de bani pentru a-l duce în țară”.

Este dintr-o familie cu 12 frați, se numește Braha Viorel. Dacă puteți ajuta cu orice sumă de bani, cât de mică, puteți dona în acest cont:

RO07RNCB0168145270920001 și puteți contacta la nr. de telefon: 0040731971760. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este apelul umanitar lansat pe Facebook de către familia băiatului.

loading...

Autoritățile au dispus autopsia trupului neînsuflețit pentru a se stabili dacă este vorba despre o sinucidere.

De asemenea, persoanele din Italia care pot și vor să ajute, o pot contacta pe Simona Braha, sora lui Viorel, la numărul de telefon 0039/3883268857 sau printr-un mesaj aici, pe pagina sa Facebook.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv