Doiniţa, o româncă de 50 de ani, a murit în Italia după ce s-a întors de la înmormântarea unei rude din România

Doina Purdel, avea 50 de ani, era din Panciu, județul Vrancea însă de 14 ani locuia împreună cu soțul în Italia la Santa Giustina in Colle, în provincia Padova, scriu cei de la rotalianul.com

Era o femeie frumoasă și plină de viață şi cel puțin în aparență era sănătoasă, pentru că Doinița nu era suferindă de nici o maladie în mod particular. Și totuși, inima ei era foarte obosită…

Aceasta s-a întors din România duminică, 18 februarie, de la înmormântarea cuscrei sale care se stinsese la numai 49 de ani şi la care Doinița fusese împreună cu soțul ei, pentru a o însoți pe ultimul său drum.

La întoarcerea de la aeroport, Doinița s-a oprit la casa surorii ei pentru a zăbovi un pic. Erau trei surori în familia lor și toate trei trăiau aici, în Italia. A intrat în casă și la doar câteva minute i s-a făcut rău Doiniței și s-a prăbușit la pământ, familiarii au încercat să o reanimeze în timp ce sunau după ambulanță. Dar inima Doiniței a cedat în scurt timp, prea brusc și prea repede ca femeia să mai poată fi salvată. La sosirea personalului medical pentru femeia româncă de numai 50 de ani nu mai era nimic de făcut decât să se constate decesul. Doina Purdel a făcut un infarct care i-a pus capăt vieții și s-a stins sub ochii soțului, a surorilor și a celorlalți familiari, neputincioși în fața destinului.

În aceste momente când scriem, trupul neînsuflețit al Doiniței Purdel ajunge la Panciu, în România, unde sunt deja în așteptarea sa surorile Teodora și Mariana precum și fiica Doiniței, Anamaria. Doina Purdel va fi înmormântată la Panciu, în pământul natal, sâmbătă, 24 februarie.

loading...

Drama acestei familii ne reamintește din nou, din nefericire, cât de neputincioși suntem în fața morții și a destinului.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din italia, pe portalul rotalianul.com