VIDEO INCREDIBIL! Cat de mult conteaza cu ce ne imbracam. Experimentul care dovedeste adevarul

Experimentul este facut de cunoscutul vlogger Coby Persin, devenit milionar datorit filmuletelor sale virale. Aspectul fizic a ajuns atat de important in societatea actuala, incat oamenii sunt judecati in functie de felul in care arata si se imbraca, scriu cei de la protv.ro

Vloggerul doreste sa ne domonstreze cat de mult difera comportamentul oamenilor in functie de persoana cu care interactioneaza. Pentru asta a pus in practica un experiment inedit.

Astfel, Coby a postat pe canalul lui de Youtube cum incearca sa rezerve o masa la un restaurant scump, insa imediat ce este vazut cum s-a imbracat, se loveste de refuzul categoric al chelnerului care ii spune ca locul este prea scump pentru el.

Imbracat in haine saracasioase si cu un sac menajer in spate, tanarul incearca sa il convinga pe barbat ca vrea sa ia masa cu un prieten si ca are suficienti bani sa plateasca nota.

loading...

Chelnerul care cu siguranta s-a mai intalnit cu asemenea ocazii inedite, nu se lasa impresionat si il pofteste afara de pe terasa localului, sfatuindu-l sa mearga sa manance la un fast food, unde se mananca mai ieftin si unde cu siguranta si-ar permite.

Filmuletul a reusit sa deschida un subiect foarte sensibil, demonstrand faptul ca felul in care aratam sau ne imbracam influenteaza modul in care suntem tratati de cei din societate.

Sursa VIDEO: Coby Persin Cititi mai multe informatii interesante pe portalul protv.ro

https://youtu.be/Cd8wsX_uZy4