Ancona – Italia. O badantă româncă a dispărut: este cercetată pentru înșelătorie, voia apartamentul bătrânului și făcea împrumuturi în numele lui

Badanta româncă este o femeie în toată firea, având 59 de ani, şi este căutată după ce a fost trimisă în judecată cu acuzația de înșelăciune în dauna unei persoane cu infirmitate. Femeia fără prea multe scrupule, l-a convins pe bătrânul pe care îl îngrijea să semneze câteva cereri de finanțare, reușind să strângă aproape 7.000 de euro în numai câteva luni, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Conform declaraţiilor făcute de procurorii care au anchetat cazul, aceasta a fost în stare să-l determine să vândă un imobil pe o sumă derizorie, mai mică decât valoarea reală de piață. Beneficiarii trebuiau să fie rude ale badantei românce de 59 de ani.

Cercetările din acest caz au scos la iveală că românca a fost în spatele deciziilor luate de  bătrânul de 81 de ani din Polverigi (Ancona), bărbat de care românca trebuia să aibă grijă.

Femeia urma să fie audiată pe 23 ianuarie în fața judecătorului pentru audieri preliminare. Dar nu s-a făcut nicio trimitere în judecată, fiindcă aceasta nu a compărut și e de negăsit.

Judecătorul a amânat astfel audierea pentru data de 27 martie pentru a stabili dacă în mod efectiv românca și-a făcut pierdute urmele. Este posibil ca femeia să se fi întors în România.

loading...

Faptele s-au desfășurat între 2011 și 2012, tocmai perioada în care românca de 59 de ani era însărcinată să-l îngrijească pe bărbat.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din italia pe portalul gazetaromaneasca.com