O vanzatoare de 32 de ani din Murgeni a fost gasita spanzurata in curtea magazinului … Motivul este unul halucinant …

Ieri dimineata, trecatorii au fost martorii unor imagini socante. De o grinda dintr-o anexa a unei societati comerciale statea atarnat cadavrul unei femei tinere de 32 de ani, mama a unei fetite de 8 ani, scriu cei de la vremeanoua.ro

“Era o femeie linistita, la locul ei, vanzatoare la un magazin de aici. Cred ca avea ceva pe suflet pentru ca, in ultimele zile am vazut-o mai abatuta”, povestesc martorii. Femeia este atarnata de grinda si acum, pentru ca, spun oamenii din Murgeni, nu a venit nimeni sa o ridice. Toata lumea ocoleste zona si ii asteapta pe cei de la Medicina Legala care sa ridice cadavrul in vederea efectuarii necropsiei.

“Apelul a fost la 10.26 si a fost facut de o persoana care a descoperit cadavrul. A fost deschis un dosar in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa. Rudele au povestit anchetatorilor ca victima ar avea ceva afectiuni si probleme de sanatate”, spun reprezentantii IPJ Vaslui.

Simona Ionela Groza, din localitatea Carja, suburbie a orasului Murgeni, s-a spanzurat fara a lasa nici o explicatie, in curtea interioara a unui magazin din centrul orasului Murgeni.

Simona suferea de ceva timp de depresie, ea mai avand o tentativa de sinucidere, pentru ca avea o fetita de sapte ani cu un barbat din Murgeni, inginer de meserie, dar care nu s-a insurat cu ea, pentru ca mama lui dorea o femeie cu studii superioare ca nora, nu o vanzatoare. Slaba de fire, Simona si-a pus capat zilelor.

loading...

Cititi mai multe informatii interesante pe portalul vremeanoua.ro