Roxana a plecat de acasa şi nu s-a mai întors… Părinţii au certat-o că a pus pe Facebook poze indecente. Mama a ajuns la terapie intensivă …

Fata dispărută se numeşte Roxana şi a plecat de acasă pe data de 17 februarie 2018, iar de atunci nu s-a mai întors. Părinții ei sunt disperați și vor să o găsească cu orice preț. Vecinii spun că ar fi văzut-o plecând cu prietenul ei. Mama ei a ajuns la spital din cauza stresului și supărării. Vă rugăm, dați o mână de ajutor pentru pentru a o putea găsi!

Ultima oară când a fost văzută se afla în Iași, zona Parcului Copou. Tot ceea ce a spus familiei când a plecat de acasă a fost că iese cu prietenul la un suc. Dacă sunteți oameni cu suflet și ați observat-o din întâmplare nu ezitați să ajutați familia cu cât mai multe detalii într-un comentariu. Familia a comunicat că fata a plecat din cauza la o ceartă pornită în urmă cu o zi din cauza pozelor indecente postate pe Facebook, scriu cei de la teinformezi.com

Roxana are 19 ani, 1.72m, păr blond, ochi căprui, cei care au detalii sunt rugați să sune la nr de tel. 0223865210.

Mama ei se află la terapie intensivă din cauza șocului avut atunci când a văzut că fata nu-i mai răspunde la telefon și nu-i mai dă niciun semn de viață, are telefonul închis. Tot mai mulți copiii pleacă de acasă și își bagă părinții în criză, iar acest lucru este foarte urât. Sperăm că acest caz o să se rezolve la timp, iar fata când o să vadă această postare să-și amintească de familia ei care îi transmite următorul mesaj:

loading...

”Fata mea, promit ca nu o sa te mai supar niciodata, intoarce-te te rog acasa, te vreau acasa langa mine. Vino acasa ca nimeni nu-ti face nimic! Haide acasa langa mine mama ta, langa tatal tau, ca noi te iubim cel mai mult si iti vrem binele! Daca te-am certat vreodata nu a fost cu rea intentie, ci am vrut sa te invatam sa nu ajungi ca alte fete. Te rog da o un semn de viata ceva macar.”

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul teinformezi.com