Cum să faci bani din mila oamenilor… – Au ieşit cu “MORTUL” la cerşit în Piaţa Mare din Brăila

Un caz incredibil s-a întamplat de curând în Braila. Doi tineri s-au gândit destul de mult la faptul că nu mai aveau bani de cheltuială şi au pus în aplicare o idee din filmul românesc “Filantropica”, unde Gheorghe Dinica spunea: “Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!”. Ca să ajungă la inimile românilor miloşi, metoda găsită de cei doi era foarte sinistră, dar în acelaşi timp i-a făcut pe aceştia să creadă 100% că vor face bani mulţi.

Astfel, cei doi tineri au îmbrăcat şi încălţat un manechin, apoi l-au acoperit cu un cearşaf şi l-au pus într-un cărut de transportat butelii.

Apoi, au mers cu manechinul ‘mort’ până în Piaţa Mare, unde s-au oprit pe o bordură şi au afişat o hârtie cu urmatorul text: “Vă rugăm, ajutaţimă (sic!) săl (sic!) îngrop”.

Lângă mort, cerşetorii au lăsat o cutie de carton, pentru ca trecătorii sensibilizaţi de ‘poveste’ să lase bani. Un brăilean a surprins în câteva imagini întreaga scenă şi le-a postat pe internet, scriu cei de la observator.tv citând obiectivbr.ro.

Ne se cunoaşte dacă cei doi au reuşit să adune vreun ban din mila trecătorilor, însă un lucru este sigur. În numai câteva ore, poliţiştii i-au prins în flagrant cu ‘mortul’ în căruţ şi i-au amendat cu câte 100 de lei fiecare.

loading...

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv