Cazul gemenelor Pollock demonstrează 100%, că REÎNCARNAREA face parte din viața de pe Terra

Nimic nu este incredibil până nu se întâmplă cu adevărat. Cazul ieşit din comun al gemenelor Pollock i-a făcut pe psihologi să afirme că reîncarnarea este un fapt real.

Cu zeci de ani în urmă, John si Florence Pollock, doi tineri din orașul Hexham, Anglia, au avut doua fete rezultate în urma căsătoriei lor. Cea mai mică o chema Joanna si avea vârsta de 5 ani și a doua era Jacqueline, care avea 11 ani, scriu cei de la efemeride.ro

Într-una din zile, acestea din urmă s-au dus cu mașina unui prieten de familie spre un loc de joacă. Un nefericit accident de mașină le-a ucis pe ambele copile.

Soții Pollock, ca orice părinţi iubitori, au fost devastați de accidentul în cauză și au avut nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși momentul. John a fost afectat cel mai puternic, din cauza faptului câ a avut o revelație divină cu fetele lui trecute în nefiinţă. Acesta i-a spus într-o zi soției sale, că cele două fete se vor întoarce în casa lor cât de curând posibil.

loading...

Soţia lui, Florence, nu a dat prea mare importanță vorbelor lui John, dar cu toate acestea, la un an distanță de la ciudatul accident, femeia a rămas însărcinată. John era extrem de fericit și le spunea tutor că va avea fete gemene. Nu avea de unde să știe, dar pur și simplu așa simțea sau avea o putere de a anticipa viitorul.

Pe 4 octombrie 1958, așa cum John anticipase, Florence a născut două copile extrem de frumoase, iar la trei luni după acest eveniment, întreaga familie s-a mutat în Whitley Bay din motive economice. Un alt fapt interesant, remarcat încă de la naștere este că cele două fete, chiar dacă erau gemene identice, fiecare s-a născut cu diferite semne.

Acest prim semn a fost semnalul de alarmă. Anii au trecut, fetele au ajuns la vârsta de 3 ani și atunci au început amintirile din viața anterioară. Ele își cunoșteau atât de bine surorile moarte încât i-au uimit pe toți. Chiar dacă nimeni nu se spusese cum au murit cele două fete, gemenele cunoșteau povestea în detaliu.

Familia Pollock a revenit după această perioadă în Hexham și lucrurile au început să se complice. Gemenele cunoșteau vechea casă, străzile și chiar școala unde au învățat surorile lor mai mari. Mai mult de atât, fetele au recunoscut jucăriile vechi și numele pe care le dăduseră surorile lor.

Situația s-a amplificat atunci când au împlinit vârsta de 4 ani. Acestea au început să dezvolte o frică incredibilă de mașini. Atunci când vedeau o mașină începeau să țipe că „aceasta mașină vine să le ia viața”. Din cauza acestor probleme, părinții au hotărât să le ducă pe cele două fete la un consult specializat.

Dr. Ian Stevenson a fost cel care s-a ocupat de cazul celor două copile. După mai multe ședințe a ajuns la concluzia că amintirile provin dintr-o altă viața, adică din viața surorilor lor.

Datorită faptelor şi întâmplărilor povestite în timpul şedinţelor, s-a stabilit cu certitudine, că gemenele Pollock au o viaţă diferită de a celorlalţi oameni şi  demonstrează că, reîncarnarea face parte din viața de pe Terra şi este 100% reală.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre misterele dezlegate de oamenii de ştiinţă, pe portalul efemeride.ro