INCREDIBIL! O bandă de şase români a furat două tone de salam, cârnaţi și șuncă de la o fabrică din Italia.

Poliţiştii din Italia i-au numit “La banda dei salami” şi i-au căutat timp de un an de zile. Hoţii români erau foarte bine organizaţi şi astfel au reuşit să fure două tone de mezeluri de la o fabrică celebră din regiunea Reggio Emilia, scriu cei de la observator.tv

Totul a început pe data de 11 martie 2017, când cei șase hoți au dat o lovitură de 20.000 de euro la fabrica de mezeluri Marazzi.

Banda formată din cei şase hoţi români, a reușit să fugă cu peste 2 tone de mezeluri: 300 de kg de cârnați, 500 de kg de prosciutto, 300 de kg de mușchi de porc, 300 de kg de cotlet de porc și zeci de kilograme de salam. În plus, hoții au furat echipamente folosite în fabrică pentru prelucrarea mezelurilor.

În urma anchetei efectuate de către organele abilitate, s-a stabilit că cei șase români au reușit să fugă cu marfa, folosindu-se de trei dube. Polițiștii au avut nevoie de luni de zile pentru identificarea celor care au participat la această lovitură.

Pentru identificarea mijloacelor de transport folosite în timpul furtului s-au cerut imaginile de pe camere de supraveghere, stabilindu-se ce maşini s-au folosit la transport, dar nu s-a putut identifica și plăcuțele de înmatriculare.

loading...

Ulterior, carabinierii au reconstruit întreaga rută a celor trei vehicule până când s-au obținut și plăcuțele de înmatriculare. Automobilele erau înregistrate pe numele unor cetățeni români, care însă nu aveau legătură cu faptele.

Investigațiile au continuat pentru identificarea hoților. Identificarea primului suspect a dus în timp la găsirea celorlalți.

Poliția a cerut acum arestarea românilor.

Potrivit sursei citate, în timpul anchetei, polițiștii italieni au descoperit că 3 dintre cei 6 suspecți au comis un alt furt comis, în Tradate, la câteva zile după lovitura de la fabrica de mezeluri.

De data aceasta, cei trei au furat echipamente în valoare de 100.000 de euro de la o firmă.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv