AJUTOR! Un COPIL de 6 ani a DISPĂRUT din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească, judeţul Prahova

Poliția Prahova caută un minor de 6 ani care a dispărut din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească. Dacă îl vedeți, anunțați cea mai apropiată secție de Poliție. 

Minorul se numește GREGORIO VILLORA GHEORGHE, are 6 ani și este dispărut din satul Rachieri, comuna Valea Călugărească. Dispariția a fost sesizată Poliției Comunale Valea Călugărească de către mama acestuia. Minorul a fost dat în urmărire.

Acesta are 1,40-1,45 înălțime, 28 kg, piele de culoare albă, păr drept, scurt și des de culoare șaten, față ovală, ochi căprui. La momentul dispariției purta adidași de culoare albastru închis cu șiret și talpă de culoare albă; pantaloni de culoare albastru închis, bluză de culoare albastru închis, cu inscriptie litere de culoare albă în zona pieptului; geacă din piele de culoare neagră.

Familia roagă pe absolut toți să distribuie mai departe, iar cei care l-au văzut să ofere informații urgente pentru ca acest copil să fie găsit cât mai repede posibil. Vă rugăm frumos să aveți suflet bun și să vă implicați în acest caz pentru a putea afla cât mai multă lume, doar așa poate fi găsit! Iti multumim daca vrei sa ajuti aceasta familie si vei da mai departe sa vada tot mai multi oameni, poate doar asa vom reusi sa-l gasim pe baiatul respectiv si sa se intoarca acasa langa familia lui.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul teinformezi.com

loading...