Se ştie CÂŞTIGĂTORUL de la Ferma Vedetelor. Cineva de la PRO TV a vorbit şi BÂRFA E VIRALĂ.

O vedetă foarte cunoscută din rândul jurnaliştilor de monden, spune că șefii ProTV își „aleg” dinainte câștigătorii. Ei urmează un tipar clar: tânăr, echilibrat și „să fie bine înfipt în ograda PRO TV și să fie mediatizat după ce se încheie ferma”.

Jurnalistul Mircea N. Stoian a dezvăluit „rețeta” pe care se bazează cei de la ProTV atunci când vine vorba de alegerea câștigătorilor. El aduce în vizorul cunoscătorilor, că la „Ferma Vedetelor” s-a ținut cont de aceleași criterii pe care le-a întâlnit şi în timpul cât acesta a participat la celebra emisiune.

„De altfel, randamentul slab și audiențele sub așteptări (chiar dacă multe ediții au fost lideri pe targetul comercial) ale unui lung șir de emisiuni costisitoare ca de exemplu al ”Supraviețuitorul”,  ”Fort Boyard”, ”Jocuri de celebritate” Ferma vedetelor ediția a II-a”- ultimele trei cu anoștii Ipate și Strunilă în prim plan au forțat-o, (spun surse credibile) pe șefa supremă a producțiilor interne, Adela Harnagea, să se ceară afară ”din motive personale” după doar un an și jumătate de activitate. Cel care va fi predestinat să câștige  sezonul III din ”Ferma vedetelor” trebuie să se muleze perfect pe targetul aspirațional al publicului postului. Să fie tânăr, să pară echilibrat (am scris ”pară” pentru că niciodată realitatea nu se pupă pe gură cu ficțiunea) să fie bine înfipt în ograda PRO TV și fie mediatizat după ce se încheie Ferma. ( aici, decalarea cu câteva luni a difuzării emisiunii a dat cheia câștigătorului, doar un fost concurent participând la o altă emisiune după încheierea filmărilor de la Fermă.) Respectând logica celor de mai sus e clar că unul singur corespunde tuturor acestor criterii.

A fost membru în echipa grupului Divertis, apare la PRO TV mai des ca Andreea Esca, are 36 de ani și o biografie condimentată, numai bună de mediatizat, a fost imediat cooptat pe postul de căpitan de echipă la emisiunea ”Pe bune?” are constituție sportivă, care poate justifica succesul final, dar mai ales este ușor de manipulat. Să nu mă mai ascund după deget și să-i spun și numele. Cosmin Natanticu. În timp voi mai da exemple de manipularea publicului care nu vrde nici pe departe ceea ce crede el că vede”, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

La sfârşitul articolului, jurnalistul adaugă: ”Acest text este un pamflet și se supune regulilor genului literar din care face parte. Motivația în postarea mirceanstoian.ro, ”instrucțiuni de folosire”

Articolul este preluat INTEGRAL de pe blogul personal al jurnalistului mirceanstoian.ro