Românca dată dispărută la Ravenna, transmite un mesaj clar pentru familie: ”Nu mă mai căutați, vreau să-mi refac viața”

Crina Vasilovici este tânăra româncă de 29 de ani care a fost dată dispărută în mod misterios în Italia. Aceasta este mamă a doi copii gemeni de doi ani şi s-ar fi prezentat la o unitate de carabinieri pentru a trimite un mesaj familiei care o căuta disperată de o lună de zile. ”Nu mă mai căutați, vreau să-mi refac viața”, ar fi transmis Crina,scriu cei de la gazetaromaneasca.com citând Romagnatv.

În ciuda previziunilor mamei, la fix o lună de când a fost văzută ultima dată în viață, Crina Vasilovici și-a contactat familia care o căuta cu disperare și i-a transmis să n-o mai caute inutil. Femeia în vârstă de 29 de ani a cerut în mod expres să nu mai fie contactată de familie, deoarece vrea să fie singură și să își facă o viață nouă.

Originară din Rădăuți, județul Suceava, Crina a dispărut din zona San Zaccaria, localitatea Ravenna (Italia) pe 23 ianuarie. Mama tinerei a postat un mesaj disperat pe Facebook, împreună cu poza fiicei sale, și a cerut ajutor pentru ca aceasta să fie găsită.

Cazul Crinei Vasilovici a stârnit emoţie în rândul opiniei publice din Italia, cazul femeii intrând şi în atenţia televiziunilor din Peninsulă. Mama româncei a fost invitată la o emisiune de pe postul Rai 1, acolo unde a povestit totul despre fiica ei și a făcut un nou apel pentru găsirea Crinei.

loading...

O angajată a postului TV care a investigat cazul a dezvăluit că tânăra Crina Vasilovici ar fi câștigat, înainte cu două săptămâni să dispară, suma de 5.000 de euro într-un bar din Ravenna pe care obișnuia să-l frecventeze.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul românilor din străinătate gazetaromaneasca.com