Omenirea nu a “AJUNS NICIODATĂ pe LUNĂ” … declaraţiile credibile ale unor oameni de ştiinţă implicaţi în acest fenomen.

Subiectul aselenizării pe Lună a creat multe controverse de-a lungul anilor. Toată lumea se întreabă, dacă atunci s-a putut, în ziua de astăzi când există lasere, laptopuri, smartphone-uri, supercalculatoare şi multe alte avansuri tehnologice, de ce în ziua de astăzi nu mai putem ajunge pe Luna?

O întrebare la care au încercat să răspundă mai multe personalităţi din domeniu, iar ceea ce ei au declarat ar trebui să ne pună pe gânduri:

* Dr.Brian O’Leary, astronaut de rezervă din cadrul programului Apollo: “Cât priveşte misiunea Apollo, nu pot spune 100% dacă aceşti oameni chiar au fost pe Lună. Dacă unele filme ar fi fost distruse, e posibil ca NASA să fi filmat unele scene într-un studiou, pentru a nu se face de râs”, scriu cei de la lovendal.ro

* Bill Kaysing (1922-2005), fost angajat la Rocketdyne, compania care a construit motoarele F-1, utilizate în cadrul rachetei Saturn V (racheta folosită pentru lansarea programelor spaţiale Apollo), În cartea sa “Noi n-am fost niciodată pe Lună”, Kaysing spune că lui NASA îi era mult mai uşor să falsifice aselenizările (şi având astfel garantat succesul), decât să se ducă acolo. El a calculat ca şansele de reuşită a aselenizării oamenilor ar fi de…0,017%, adică infim de mici!

loading...

* William Brian, inginer nuclear, a publicat în anul 1982 o carte prin care pune la îndoială gravitaţia de pe suprafaţa Lunii.

* Alexandr Popov, doctor rus în ştiinţe matematice şi fizice, neagă toate aselenizările Apollo.

* Cosmonautul rus Alexei Leonov, care, deşi crede că americanii au ajuns cu oameni pe Lună, totuşi el e de părere că o parte din filmările şi fotografiile de pe Lună au fost falsificate în favoarea NASA de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! (citiţi mai multe AICI: Un celebru cosmonaut rus susţine că o parte din filmările şi fotografiile din timpul aselenizării umane Apollo din 1969 au fost falsificate de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick!)

Şi acum, am găsit pe YouTube o declaraţie şocantă a unui astronaut NASA, care a trecut neobservată şi care confirmă încă o dată faptul că nu a fost nicio aselenizare în 1969. Iată, aşadar, ce declara Don Pettit:

“M-aş duce pe Lună chiar şi acum. Problema e că nu avem tehnologia ca s-o mai facem. Am folosit-o, dar am distrus-o şi e un proces dificil să o refacem”.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul lovendal.ro