VIDEO – Poliţiştii italiani au găsit trei HOŢI români care aveau frigiderul plin de BIJUTERII şi BANI, valorând peste 100.000 de euro

Polițiștii italieni erau de câteva zile în alertă maximă, deoarece mai multe furturi din locuinţe, au fost raportate în orașele Ribera și Cattolica Eraclea, din regiunea Agrigento (Sicilia). Aceştia au făcut o descoperire șocantă în casa unor români, suspectați de furturile din locuințe în mai multe orașe din Sicilia.

Potrivit observator.tv citând crivolibero.it, trei români – M.A.F., 32 de ani, N. T. D, 18 ani și P. G. M., 26 de ani – au fost arestați de carabinieri, după ce la perchizițiile efectuate la domiciliul acestora, s-a descoperit o adevărată comoară.

La un control efectuat în zonă, polițiștii au găsit în mașina românilor un colier de aur masiv și câteva tacâmuri de argint.

Imediat, organele de poliţie au cerut o percheziţie în casele românilor deveniţi suspecţi. Ajunși la locuința acestora, polițiștii au găsit un plic sigilat ascuns într-un vas de flori cu suma de 40.000 de euro, precum și o cutie mare plină cu bijuterii din aur.

După o minuţioasă căutare, într-un frigider s-au găsit alte bijuterii, iar în spatele unui tablou, poliţiştii au descoperit ascunse, bancnote în valoare de 25.000 de euro.

loading...

În total, au fost recuperați 68.000 de euro și bijuterii în valoare de aproximativ 40.000 de euro. Potrivit poliţiştilor italieni, cei trei români au fost reținuți sub acuzaţia de furt din locuinţe.

Sursă VIDEO: Giornale L’Ora Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv