VIDEO – Priviţi cum doi hoţi, FURĂ un BMW seria 7 în numai 90 de secunde, cu tehnologie de ultimă generaţie

Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, proprietarii maşinii furate într-un mod ingenios, au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a atrage atenţia asupra acestui fenomen. În imagini se observă cum doi hoţi au furat un BMW seria 7, fără să îl atingă, în numai 90 de secunde.

Privit cu atenţie filmul, se observă cum cei doi au folosit un echipament special cu care au reuşit să deschidă imediat, maşina echipată cu cea mai performantă alarmă de pe piaţă.

Furtul s-a întâmplat în oraşul Rochdale din Marea Britanie, iar hoţii au folosit un rucsac în care se afla cu siguranţă echipamentul de ultimă generaţie pe care îl îl mişcă în faţa uşii locuinţei. După doar câteva secunde, toate uşile BMW-ului, chiar şi portbagajul s-au deschis ca prin “minune”.

Astfel, în numai 90 de secunde, cei doi hoţi au reuşit să deschidă, să pornească şi apoi să fugă cu un BMW seria 7 în valoare de 20.000 de euro.

Proprietarii trag un semnal de alarmă pentru cei care deţin alarme de ultimă generaţie, demonstrând prin filmuleţul postat, că şi acestea pot fi “păcălite” de hoţi.

loading...

Sursă VIDEO: Caters Clips Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv