INCREDIBIL! O profesoară din SUA şi-a trimis fiica să înveţe în România. ”Şcolile voastre sunt mult mai sigure”

Americanii se tem zilnic de faptul că în orice moment, copii lor pot ajunge victime asemeni celor de la “liceul din Florida”, unde s-au înregistrat un număr de 17 morţi în urma atacului armat. Michelle Kelso, profesor universitar american cu soţ român, spune pentru Digi24 că pericolul armelor este unul dintre motivele pentru care a ales să-şi dea fiica la şcoală în România, şi nu în Statele Unite.

De atunci a trecut aproape o lună de zile, iar politicienii se pare că sunt departe de a găsi o soluţie pentru regimul armelor şi vânzarea lor către clienţii mai tineri de 21 de ani.

La Casa Albă, principala soluţie rămâne înarmarea profesorilor, pentru a putea să-i apere pe elevi în caz de atac armat.

Kelso a trecut prin trauma unui atac armat în urmă cu câţiva ani şi de aceea susţine că ideea lui Donald Trump de a le da arme profesorilor nu este nicidecum o soluţie.

„Sunt profesoară, nu vreau să fiu instruită să folosesc o armă. Sunt instruită să predau! Sinceră să fiu, unul dintre motivele pentru care îmi place să trăiesc în România e că ştiu că e o ţară mult mai sigură decât a mea. Chiar mă gândesc la asta – vreau ca fiica mea să fie în sistemul de educaţie din Statele Unite sau mai bine e în România, unde şcolile sunt mult mai sigure?”, spune Michelle Kelso, profesor universitar şi sociolog american.

loading...

Sursă VIDEO: digi24.ro Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul digi24.ro