S-A AFLAT! În Marea Britanie, zona Gainsborough – Lincolnshire, există baze secrete extraterestre

Au trecut zeci de ani de când omenirea caută răspunsul la întrebarea, există extratereştrii? Milioane de oameni sunt de părere că aceştia există de foarte mult timp şi “mai marii lumii” au luat contact cu civilizaţiile venite din “ceruri”. Nimic nu este bătut în cuie, numai că în ultimii ani se pune un foarte mare accent pe informarea populaţiei despre un posibil contact real cu civilizaţiile extraterestre, fapt confirmat şi de Papa Francisc, dovedit a fi unul dintre cei care a declarat că “într-o zi, într-un viitor apropiat, contactul cu o civilizaţie extraterestră va fi posibil”.

Desecretizarea dosarelor legate de Obiectele Zburătoare Neidentificate şi incidente paranormale deţinute de autorităţile britanice i-a făcut pe mulţi amatori de teorii ale conspiraţiei să vocifereze, scriu cei de la click.ro citând publicaţia express.co.uk

Conform ziarului britanic “Express”, incidentele OZN din ultimii 20 de ani confirmă că “omenirea a intrat în contact cu civilizaţiile extraterestre de cel puţin un sfert de veac şi că pe teritoriul Marii Britanii există baze secrete extraterestre”.

Scott C. Waring, unul dintre susţinătorii acestei teorii, a declarat că deţine informaţii conform cărora Forţele Aeriene Americane deţin deja tehnologia “farfuriilor zburătoare”, iar pe teritoriul Angliei există cu certitudine “baze unde reprezentanţi guvernamentali fac schimb de informaţii cu civilizaţii avansate dintr-o altă dimensiune spaţială”.  Una dinter bazele misterioase s-ar afla în Gainsborough, Lincolnshire, unde din 8 martie 1998 şi până în prezent “apar cu regularitate farfurii zburătoare”.

Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul click.ro 

loading...