Există în lume o româncă mai bogată decât Ion Ţiriac. Cum a ajuns aceasta să fie atât de bogată?

Povestea româncei originară din Galaţi a făcut înconjurul lumii, de îndată ce a ajuns miliardară. Anca Verma lucra recepţioneră la un hotel şi într-o zi l-a întâlnit pe hol, pe miliardarul indian Abhishek, scriu cei de la  infostiri.eu

Miliardarul a fost imediat fascinat de frumuseţea româncei care cu foarte puţină vreme în urmă, participase pentru cucerirea titlului de Miss Univers România.

Astfel, frumoasa româncă i-a răspuns avansurilor indianului şi în scurt timp cei doi s-au căsătorit. Ca răsplată pentru că aceasta a acceptat să-i fie soție, miliardarul indian a trecut multe afaceri pe numele soției, care a devenit un afacerist important în domeniul armamentului.

Recent, Anca verma a povestit că anul acesta a vrut să-și surprindă soțul de ziua lui, și i-a organizat o petrecere surpriză, la care au fost invitați peste 100 de oameni. Casa lor, care arată mai degrabă ca un templu, a fost suficient de spațioasă.

Astfel se poate spune că a dat norocul peste o gălățeanca măritată cu un miliardar indian! Anca Verma duce o viață de huzur alături de Abhishek, iar opulența pe care o afișează sfidează orice imaginație.

Sursă VIDEO: Anca Verma Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul infostiri.eu