FLĂCĂRILE le-au distrus CASA, iar 7 SUFLETE sunt DISPERATE şi au ajuns pe DRUMURI

O familie din Iaşi trăieşte o situaţie disperată, după ce casa în care locuiau a luat foc. Familia este compusă din patru copii, doi bunici şi tatăl copiilor, mama fiind plecată la muncă în străinătate, scriu cei de la stirileprotv.ro Flăcările le-au mistuit toate lucrurile, iar pereţii locuinţei, recent renovați, s-au făcut scrum.

Primii care le-au sărit în ajutor au fost vecinii, însă văpaia a fost stinsă abia când au ajuns pompierii. Acum, bieţii oameni au fost adăpostiţi de localnici iar copiii stau în camera unui centru de zi.

Incendiul mistuitor i-a luat prin surprindere pe toţi membrii familiei. Şapte persoane se aflau în casă: patru copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, tatăl şi cei doi bunici ai lor.

“Tot ce ştiu că am simţit mirosul de fum şi am scos copiii, pe mama, pe tata. A fost un scurt circuit, un telefon în priză cu tot cu încărcător”, a povestit proprietarul locuinței.

De aproximativ un an de zile, familia începuse renovarea locuinţei, iar luna trecută, mama copiilor plecase la muncă în străinătate pentru a face rost de bani.

loading...

“Anul trecut am cheltuit cam vreo 250 milioane: am schimbat geamurile, uşile, am pus izolaţie. Soţia e plecată în Italia, lucrează”, a mai explicat acesta.

Vecinii s-au grăbit şi ei să-i ajute, însă familia are în continuare nevoie de materiale de contructie pentru a-şi reconstrui locuinţa. Între timp, copiii au fost adăpostiţi într-un centru de zi şi primesc consiliere psihologică.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stirileprotv.ro