Crimă fără precedent în Bacău. O femeie a fost OMORÂTĂ în bătaie de un adolescent de 16 ani – VIDEO

O crimă teribilă a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în comuna Solonţ, judeţul Bacău. Într-o dimineaţa, Elena Mareş, în vârstă de 50 de ani, a plecat de acasă la magazinul din comună, apoi a trecut şi pe la poştă unde a avut ceva treburi de rezolvat. Pe drumul spre întoarcere, femeia a fost acostată de Adrian Cercel, un adolescent de 16 ani, despre care martorii au spus că se afla sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, însoţit fiind de un prieten de 19 ani, scriu cei de la observator.tv

Fără să aibă nimic de împărţit cu femeia (mamă a doi copii), din senin, adolescentul a început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele. După ce femeia s-a prăbuşit pe stradă, Cercel a tras-o într-o curte, acolo unde a continuat să o lovească cu picioarele în cap.

Prietenul agresorului a încercat să intervină, însă a fost la rândul său lovit cu pumnii şi cu picioarele. Totul s-a încheiat tot pe stradă, acolo unde Cercel a luat o piatră şi a lovit-o pe femeie în cap, până aceasta a decedat.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa victimei. Între timp, autorul crimei de la Bacău a fost reţinut de Poliţie pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor calificat.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv unde puteţi vedea şi filmul evenimentelor.