Prezența EXTRATEREȘTRILOR pe Terra a fost prinsă iar de Google Earth. Imaginea a dat naștere unei ISTERII globale – Galerie FOTO

Majoritatea celor care sunt convinşi 100% că ziua întâlnirii cu extratereştrii este tot mai aproape, sunt şi cei care văd în imaginile surprinse cu ajutorul Google Earth, nave extraterestre ce sunt vizibile, în foarte multe locuri de pe Terra.

Tocmai de aceea, existența extratereștrilor pe Terra a fost alimentată, încă o dată, de o captură făcută pe sistemul de hărți. O formă bizară, observată pe Google Earth, alimentează și mai mult unul dintre cele mai controversate subiecte din lume, scriu cei de la evz.ro citând mirror.co.uk

Captura făcută în East Lake George, din statul New York, SUA, a fost urcată pe Youtube şi a creat o isterie în rândul celor care susțin această teorie.

Obiectul suspendat în aer pare o navă extraterestră, iar linkul pe platforma video a adunat, într-o singură zi, peste 25.000 de vizualizări și sute de comentarii. “Toți știu că prezența extratereștrilor este un fapt, nu mai poate fi pus la îndoială”, este comentariul unui vizitator.

loading...

Sursă VIDEO:SECTION 51 2.0 si DISCL0SUR3 Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul evz.ro

Un pasager din avion filmează pe geam, o nava extraterestră care îi însoţea în timpul zborului …