Blestem! A devenit MILIONAR la LOTO. De bucurie şi-a chemat rudele și prietenii să sărbătorească, dar peste două luni s-a împușcat în cap! Ce mesaj a lăsat în urmă?

Cazurile oamenilor de rând care devin peste noapte milionari la LOTO sunt de multe ori foarte tragice. Se spune că orice câştig poate să transforme un om într-o victimă sigură, dacă nu ştie să gestioneze “grămada de bani” picată din cer, scriu cei de la stiri.rol.ro

Un caz de-a dreptul șocant în Thailanda: Un bărbat de 42 de ani a câștigat la loto un milion de dolari, și-a chemat prietenii să sărbătorească, însă a doua zi a recurs la un gest extrem: s-a împușcat în cap.

Jirawut Pongphan a sărit în sus de bucurie când a aflat că are șapte bilete cu numerele câștigătoare la loterie, care îl transformau în milionar peste noapte, premiul pe care urma să-l încaseze fiind de 42.000.000 de baht, echivalentul a peste un milion de dolari. Credea că viața lui era aranjată, așa că și-a chemat rudele și familia și împreună au sărbătorit toată noaptea.

Abia a doua zi visul perfect s-a transformat într-un coșmar: Jirawut a descoperit că nu mai are biletele câștigătoare. Măcinat de faptul că a pierdut șansa de a deveni milionar, la două luni după ce a pierdut biletele, bărbatul a luat un pistol și s-a împușcat mortal.

Bărbatul a lăsat și un bilet prin care își explică gestul: „Îmi pare foarte rău, vă rog să nu-mi judecați familia, eu chiar am câștigat premiul la loterie”.