Doi soţi au vrut să experimenteze ceva nou în dormitor. Bomba fumigenă folosită pe post de “jucărie” i-a ucis soţia. Acum soțul e acuzat de crimă – FOTO

Zilnic suntem martorii unor întâmplări bizare pe care oamenii le experimentează. De această dată, un cuplu căsătorit din Peru, au făcut un mic dezmăţ cu alcool în casa lor, după care au vrut să experimenteze lucruri noi în dormitor. Din păcate totul s-a terminat tragic.

Bărbatul a sfârșit prin a-și ucide nevasta, după ce a folosit o bombă pe post de vibrator. Ruben Valera Cornejo a povestit poliției că soția lui, Yubitza Llerena, l-a rugat să folosesească obiecte pe care le aveau prin casa pe post de jucării pentru adulţi.

Cu toate acestea, bărbatul a fost arestat cu acuzația de crimă, după ce ar fi vrut să își satisfacă soția cu o bombă fumigenă.

Astfel, o seară reușită a cuplului s-a transformat rapid într-un coșmar. Femeie a murit după ce soțul ei a folosit o bombă fumigenă pe post de jucărie, scriu cei de la antena3.ro potrivit thesun.co.uk.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro

loading...