Părinţii au aflat de curând că o boală gravă, cancerul, le-ar putea răpi copilul. Au nevoie de tot sprijinul pe care noi îl putem oferi.

La doar 11 ani, cel mai mare vis al lui Sebastian este să devină fotbalist, însă destinul pare că vrea să îi strice planurile. La un control de rutină, medicii au descoperit că suferă de o formă rară a bolii care afectează o persoană la un milion – cancer. Evoluţia bolii este lentă şi în cele mai multe cazuri fatală. Sebastian este hotărât să iasă învingător, dar are nevoie de ajutor, scriu cei de la romaniatv.net

Atunci cand iti moare un parinte indiferent de varsta pe care o ai, te numesti orfan… Atunci cand moare sotul sau sotia te numesti vaduv sau vaduva… Sunt cuvinte grele, dar realitatea e dura si necrutatoare. Timpul nu trece, noi trecem- trecem prin dezamagiri, drame, pierderi si continuam sa luptam pentru putinul care ne-a mai ramas.

Familia pentru care vă cerem ajutorul a intampinat probleme inca de la început. Doi tineri au muncit cu toată puterea lor să construiască un camin pentru “comoara” care a aparut la puţin timp dupa ce si-au jurat iubire vesnică. Au muncit penru casă, pentru educatia copilului lor. În ciuda greutăţilor, niciodata nu au renuntat la a fi o familie.

Acum viaţa le-a mai dat o lovitură, cea mai grea. Au aflat de curând că o boală gravă, cancerul, le-ar putea răpi copilul. Au nevoie de tot sprijinul pe care noi îl putem oferi.

DONEAZĂ PENTRU VIAŢĂ!

loading...

RO40BTRLEURCRT0435839601 – cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 – cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)
SWIFT BTRLRO22 – pentru cei din străinătate

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul romaniatv.net