Apelul Jandarmeriei Române pentru Raluca – “Dacă voi credeţi în MINUNI, vă implorăm să-i dăm o șansă”

Jandarmeria Română a postat recent pe pagina de Facebook, un mesaj emoţionant prin care face apel la ajutorul nostru. Este vorba de Raluca Coșăreanu, o fetiță de 9 ani, veselă și mereu jucăușă, aproape la fel ca orice copil de vârsta ei, care şi-a îndurerat familia, datorită bolii de care suferă, scriu cei de la observator.tv

Visul cel mai mare al fetiţei era să se facă balerină. Din păcate, boala nu i-a mai permis să se ducă împreună cu tatăl ei, plutonier major Coșăreanu Iulian, la orele de balet.

“Noi, jandarmii, colegii lui Iulian, ne-am mobilizat și i-am promis micuței Raluca că o vom ajuta să-și îndeplinească visul de a deveni balerină. Dacă puteți și credeți în minuni, vă implorăm să-i dăm o șansă micuței balerine. Mulțumim!”, scrie Jandarmeria Română pe pagina de Facebook.

Raluca este elevă în clasa a II-a, la Școala Generală 164 din București. Deși are un tratement medical foarte sever, reușește să obțină rezultate bune la învățătură, însă simte că poate mai mult, dar povara bolii e prea grea pentru ea.

”În spital, numărul crizelor s-a mărit, cu toate că era sub tratament, a ajuns la 130 de crize pe zi. Numele meu este Ionela Coșăreanu și sunt o mamă disperată care vrea să-și salveze fetița ce urmează să fie operată (chirurgia epilepsiei), dar care nu are posibilități materiale pentru acest lucru”, scrie și mama fetei.

loading...

Raluca este elevă în clasa a II-a, la Școala Generală 164 din București. Deși are un tratement medical foarte sever, reușește să obțină rezultate bune la învățătură, însă simte că poate mai mult, dar povara bolii e prea grea pentru ea. Colegii și doamna învățătoare Mihaela Vlad au tot timpul grija de ea, la școală, atunci când crizele se manifestă. Noi, jandarmii, colegii lui Iulian, ne-am mobilizat și i-am promis micuței Raluca că o vom ajuta să-și îndeplinească visul de a deveni balerină. Dacă puteți și credeți în minuni, vă implorăm să-i dăm o șansă micuței balerine. Mulțumim!

Pentru donatii Contul deschis pe numele Cosareanu Ionela Gina:
Cont in lei: RO36INGB0000999907314257
BANCA: ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucuresti
Adresa bancii: Bd. Iancu de Hunedoara, Nr.48, sector 1, Bucuresti
Cod SWIFT: INGBROBU
Cod BIC: 606410008

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv Datele pentru donații se pot obține şi accesând Pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.