INCREDIBIL! A plecat la muncă în Turcia din anul1992. Soţia l-a declarat MORT, iar acum statul român nu doreşte anularea DECESULUI

Un cetăţean român este declarat mort, deşi el este în viaţă. Bărbatul este din Vaslui, are 63 de ani şi a fost declarat mort în anul 2016. Acesta a cerut Instanţei de Judecată să-i fie anulat actul de deces, pentru că este VIU, motivând că a fost plecat din ţară, încă din anul 1992, mai bine zis, a fost la muncă în Turcia, scriu cei de la antena3.ro citând Agerpres

Motivul pentru care actul de deces nu a fost anulat este acela că a formulat prea târziu calea de atac, adică la doi ani de când a fost declarat mort.

“În acte sunt mort, deși trăiesc. Nu am nicio sursă de venit, iar din cauză că în acte figurez ca fiind decedat, nu mă pot angaja, nu pot face nimic în țară”, a declarat bărbatul.

Bărbatul declarat decedat se numește Constantin Reliu. Acesta a plecat în Turcia și de atunci, din cauza neînțelerilor cu familia, a pierdut legătura cu ei. Soția lui l-a declarat mort în anul 2013 fiindcă nu mai primise nicio veste de la el.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul antena3.ro