Pentru a-l scăpa de semnul din naştere de pe frunte, medicii i-au implantat două coarne unui băieţel

Baietelul se numeste George Ashman, este din Radstock, Somerset si s-a nascut in anul 2006. Cand a venit pe lume, copilul era diferit de ceilalti pentru ca avea pe frunte un semn din nastere. Putin speriati de situatie, parintii lui se gandeau ca pe viitor, baietelul lor va putea fi afectat de acel semn, asa ca s-au gandit sa ia masurile necesare, pentru ca viata sociala a baietelului lor sa nu aiba de suferit, scriu cei de la teotrandafir.com

„Imediat ce am vazut semnul, am inceput sa ne gandim la cum va arata viitorul copilului peste 10 ani. Nu ar fi avut prieteni, nu ar fi avut iubita”, a declarat Karen, mama baietelului, pentru Daily Mail. Asa ca, parintii lui George Ashman au luat decizia de a apela la o metoda unica pentru ca fiul lor sa scape de semnul de pe frunte.

Medicii au hotarat sa ii implanteze baietelului doua coarne. A fost o solutie temporara, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

„Cand am vazut prima data implanturile, am ramas fara cuvinte”, a spus Karen. „Erau mai mari decat m-as fi asteptat. Si erau plasate pe fiecare parte a fruntii lui. Aratau ca niste coarne. Baiatelul meu frumos, cu un chip angelic, arata precum un diavol”, a mai declarat mama micutului.

loading...

„Sunt mandra ca in timpul acestui proces, am vazut in George o putere pe care eu nu am avut-o in copilarie. El este diferit, dar este el insusi, si nu a lasat lucrul acesta sa il tina in loc”, a mai spus mama lui George.

Pentru a nu-i speria si mai tare pe parinti, medicii au explicat procesul prin care trebuia sa treaca baietelul. Pielea de pe frunte urma sa se intinda dupa ce vor implanta cele doua coarne in fiecare parte a semnului. Imediat ce pielea de pe fruntea lui se intindea suficient, semnul urma sa fie indepartat, iar pielea in exces va fi folosita pentru a corecta defectul din nastere.

Operatia a avut succes, iar acum copiul are o viata normala. Este fericit si a scapat de semnul din cauza caruia parintii isi faceau griji.

Sursa fotografii: ntd.tv Cititi mai multe informatii interesante pe portalul teotrandafir.com