Alice Little este prostituata care a făcut 1 milion $ lucrând legal. Aceasta a povestit ce face într-o zi obişnuită din viața ei

Tânăra Alice Little a reuşit să facă o avere din prostituție, cea mai veche meserie din lume. Aceasta își vinde trupul la Moonlite Bunny Ranch, un bordel legal din Nevada, și spune că munca ei este ”degradantă, grea, însă e cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodată”, scriu cei de la click.ro, citând The Sun.

Tânăra este originară din Dublin şi s-a mutat la cinci ani în America, iar meseria de prostituată o face de numai doi ani de zile.

”Jobul meu este cel al unui psiholog, consilier marital şi expert în sex, toate într-unul”, a declarat Alice, potrivit sursei citate mai sus. Ea a declarat că lucrează cu „bărbați, cupluri, femei singure, divorțați, virgine și văduve”.

Tânăra este fericită şi a declarat că este cel mai bine plătită prostituată care lucrează legal în America, reușind să strângă până acum aproximativ un milion de dolari din acest job.

Chiar dacă primește mulți bani pentru serviciile prestate, Alice spune că are și cheltuieli pe măsură. Tânăra dă peste 2.000 de dolari lunar pe prezervative și lubrifiant. Pe lângă asta, Alice lasă bani și în saloanele de înfrumusețare sau la sala de forță.

Ziua ei începe la ora 7:00 cu un antrenament de o oră, apoi merge la bordel, unde așteaptă alături de alte colege să fie aleasă de clienți. Tânăra spune că lucrează între 12 și 14 ore pe zi, timp de cinci zile pe săptămână.

Alice are cont de Instagram și postează fotografii sexy pentru cei aproape 10.000 de fani. Tânăra are și un blog, unde-și povestește experiențele de la bordel.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul click.ro