ATENŢIONARE METEO. În România vor fi TREI ZILE de NINSORI, LAPOVITA şi VISCOL: „Ce se va întâmpla cu vremea, nu e ceva obișnuit!”

România abia a scăpat de valul de ger siberian şi iată că o nouă atenţionare meteo a fost emisa de către ANM. Situația nu este prea optimistă! Din această seară, de la ora 20 şi, până miercuri seară ne aşteaptă noi valuri de ninsori, lapoviţă, polei, dar şi viscol la munte. Așadar, mare grijă!, scriu cei de la reporteronline.net citând a1.ro

Alina Șerban, meteorolog ANM, a oferit detalii luni, în direct, la Antena 3. „ţDe mâine după-amiază, precipitațiile vor fi în extindere și vor cuprinde cea mai mare parte a țării”, a mai precizat meteorologul ANM.

„Precipitațiile vor fi la început sub forma de ninsore, dar se vor transforma treptat în lapoviță și ploaie”, a mai spus Alina Șerban, luni, la Antena 3.

Bestia din Est, aşa cum a fost numit valul de ger siberian din luna februarie, loveşte din nou Marea Britanie. Se va întâmpla chiar în acest weekend. Stratul de zăpadă va ajunge la 20 de centimetri, anunţă meteorologii, care au şi emis alerte peste alerte.

loading...

Zeci de curse aeriene au fost deja anulate pe aeroportul Heathrow, iar oamenii au fost avertizaţi să evite călătoriile care nu sunt absolut necesare. Valul polar care va lovi România va ajunge şi în Ucraina. Până luni vor fi ploi, ninsori şi viscol în aproape toată ţara.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro