Fetiţa de 4 anişori, omorâtă de propria mamă, a fost condusă pe ultimul drum. Medicii i-au făcut analizele mamei şi au descoperit ceva cutremurător…

Crima care a îngrozit toată România este aproape de finalizare, iar în acest caz au apărut noi indicii care explică gestul necugetat al mamei. Familia copilei prezentă la înmormântarea, este încă în stare de şoc şi nu înţelege cum s-a putut întâmpla o aşa nenorocire, scriu cei de la observator.tv

Tatăl fetiţei este vizibil distrus şi a declarat că soţia lui îşi iubea enorm copilul şi o alinta mereu. Acestuia îi este imposibil să-şi explice gestul făcut de soţia lui.

El le-a spus organelor de anchetă, că a venit acasă de la muncă în jurul orei 18.30 şi nu a văzut nimic ciudat în casă. Era convins că soţia lui şi fetiţa sunt plecate la bazinul de înot.

“Atunci când a ajuns acasă de la muncă, undeva după ora 18.30, a constatat că ușa de la baie era încuiată, însă nu și-a făcut probleme deoarece știa că soția trebuia să o ducă pe fetiță la înot la ora 17.00, la un bazin de pe strada Teiului. S-a gândit astfel că înainte de a pleca, soția sa a încuiat ușa de la baie ca de obicei pentru ca bunica lor să nu intre și să facă baie, întrucât aceasta din urmă avea apoi probleme să iese singură din cadă. Ulterior a plecat din nou la șantier, unde a stat aproximativ o oră, timp în care și-a pus semne de întrebare pentru că soția sa nu-i răspundea la telefon. Când a ajuns din nou acasă, a văzut că poliția a ajuns deja la fața locului, iar fetița sa era întinsă pe jos, în stare de inconștiență, pe holul ce ducea spre baie. Totodată, soția sa era imobilizată de polițiști, lângă ușa de la baie”, se arată în referatul procurorilor.

Magistraţii Tribunalului Timiş au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a mamei ucigaşe, aceasta plângându-şi copilul din spatele gratiilor.

În urma analizelor la care a fost supusă femeia, medicii legişti au descoperit că sângele acesteia, conţinea substanţe halucinogene. Anchetatorii nu exclud ca femeia să se fi drogat înainte să ucidă.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv