În Marea Britanie ia amploare în acest moment, un joc deosebit de periculos, denumit “Punish a Muslim”, adică “Pedepseşte un musulman”.

Jocul se răspândeşte prin intermediul unor scrisori, iar cetăţenii englezi vorbesc din ce în ce mai mult, de efectele negative în rândul tinerilor. În esenţă, cei care primesc astfel de scrisori sunt îndemnaţi ca pe data de 3 aprilie să săvârşească diverse infracţiuni la adresa musulmanilor, scriu cei de la angliamea.ro

Mai bine spus, participanţii la acest joc sunt încurajaţi să înjure, să stropească cu acid, să tortureze, ajungânduse până acolo încât să se dea foc la moschei, sau de ce nu, chiar să ucidă musulmani. Cei care intră în acest joc bolnav, în funcţie de gravitatea faptei săvârşite vor acumula puncte valoroase.

În scrisoarea primită sunt explicate şi cât de multe puncte se pot câştiga, astfel: cei care înjură un musulman acumulează 10 puncte, tortura prin electrocutare aduce 250 de puncte, iar înjughierea sau împusşcarea unui musulman aduce 500 de puncte. Premiul cel mare de 2500 de puncte, îl primesc participanţii care încearcă să distruga Mecca.

Autorităţile din Marea Britanie sunt în alertă maximă, explicând faptul că, jocul este unul de-a dreptul nebunesc şi numai mintea unui om bolnav poate avea o asemenea idee. Poliţia trage un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe toţi cei care primesc astfel de scrisori, să nu dea curs invitaţiei de a participa şi să predea scrisorile către autorităţile poliţieneşti.

Sursă FOTO. Surse online. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul angliamea.ro