O badantă româncă din Italia, trăieşte în acest moment CLIPE de GROAZĂ, pentru că este ACUZATĂ de OMOR

O îngrijitoare româncă din Italia este cercetată pentru omor din culpă, după ce bătrâna pe care o îngrijea a murit în chinuri, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând portalul Il Tirreno.

Victima care a decedat este o pensionară din Volterra, Toscana, şi a murit din cauza arsurilor provocate de pătura electrică cu care a învelit-o îngrijitoarea româncă, înainte ca bătrâna să meargă la culcare.

Badanta este acum acuzată de omisiune și neglijență în serviciu, lucruri care au dus la moartea pensionarei de care se ocupa.

Tragedia pentru care este acuzată românca noastră, s-a întâmplat în felul următor:

Incidentul nefericit a avut loc cu puțin înainte de ora 4.00 a zilei de miercuri dimineața.

loading...

Bătrâna pensionară a adormit cu pătura electrică în funcțiune, iar aceasta a luat foc probabil din cauza unui scurtcircuit.

Focul a fost declanșat de pătura electrică defectă cu care era înfășurată bătrâna în timp ce aceasta dormea. Organele de anchetă au stabilit la faţa locului că focul declanşat de pătură, a dus la decesul bătrânei.

În noapte, îngrijitoarea româncă a fost trezită de urletele de durere ale bătrânei, dar din păcate nu a putut-o salva.

Pătura electrică va fi supusă unei expertize de specialitate pentru a înțelege dacă prezenta vreo defecțiune sau, dacă, la originea focului, stă faptul că îngrijitoarea a uitat să deconecteze pătura de la sursa de curent.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul stiridiaspora.ro